Kambio

KAMBIO AUTOMATIKE

Ofrohen të gjitha modelet e transmisionit : Automatik, Selespeed, Multitronic, Gearspeed, Tiptronic, Robotized, CVT, Ndryshimet nga 3, 4, 5, 6, 7, 8 dhe marshat më të fundit me 9 shpejtësi për të gjithë prodhuesit vendas dhe ndërkombëtarë të makinave. Me cilësinë e garantuar.

PROGRAMIM

PROGRAMIM CENTRALINE

Shërbim tjetër që ofrohet prej nesh. Duke ndryshuar parametrat e makinës është e mundur që të shtohen kuaj fuqi dhe moment rrotullues. E cila programohet lehtësisht nga porta e diagnozës të automjetit pa çmontuar asgjë nga makina. Gjithashtu parametrat e sigurisë për ruajtien e motorrit ngelen të paprekura. Procedurë e shpejtë dhe e sigurt e mundësuar prej teknikëve tanë.

REVIZIONIM

REVIZIONIM I BLLOKUT HIDRAULIK

Procesi i rigjenerimit bëhet sipas kritereve strikte në faza të ndryshme të përpunimit, duke përdorur pajisjet më të mira të saktësisë duke përdorur vetëm pjesët origjinale dhe cilësore. Garanton dhe vërteton funksionimin e mirë të grupit të transmetimit të rishikuar për një periudhë prej 12 (dymbëdhjetë) muajsh nga dërgesa dhe vendosja, kilometra të pakufizuar.

Arritjet e Servisit

Tek ne keni të garantuar teknologjinë më të fundit me sigurinë më të lartë, rishikimi i pjesëve dhe montimi nga një staf I kualifikuar, që mundëson zgjidhje të shpejta por gjithashtu ekonomike për ju. Në shërbimin tuaj në çdo moment sipas kërkesave tuaja. Besnik ndaj jush, për çdo lloj mjeti apo materiali, me prodhim kombëtar dhe ndërkombëtar

Teknologji e Provuar

Teknologji e testuar dhe e certifikuar sipas standarteve europiane. E përshtatur me përmirsimet dhe ndryshimet më të fundit nga liderët botëror të prodhimit  për sa i përket kamiove automatike, trasmisioneve, rishikimit të bllokut hidraulik etj.

Performacë

Makina juaj do të ketë garancinë dhe performancën si rrjedhojë e punës së stafit me korrektësi, shpejtësi. Pjesët origjinale të vendosura, pa kufij kilometrazhi dhe garanci kontraktuale që nga momenti I vendosjes e deri tek ai i dorëzimit.

Financojmë.

Përkujdesje.

Oraret që ne shërbejmë

Oraret e Servisit
Mon: 8:30am - 6:00pm
Tue: 8:30am - 6:00pm
Wed: 8:30am - 6:00pm
Thu: 8:30am - 6:00pm
Fri: 8:30am - 6:00pm
Sat: 8:30am - 6:00pm
Sun: Closed

Rreth Nesh.

Na gjeni.

12000

Makina të riparuara

100%

Klientë të Kënaqur

3600

Pjesë Këmbimi

Back to top
Komuniko tani online